Tràmits i gestions

L’Ajuntament d’Aiguvaiva ofereix la possibilitat de realitzar una gran varietat de tràmits a través de mitjans electrònics durant les 24 hores del dia, 365 dies a l’any i sense necessitat de desplaçar-se fins a les oficines municipals.

Aquest servei s’ofereix a través del model de gestió municipal de sol·licituds i tràmits per internet, e-TRAM

L’e-TRAM permet als ciutadans, a través de senzills formularis, iniciar diversos tràmits amb l’Ajuntament d’Aiguaviva. També permet adjuntar la documentació requerida en la tramitació de la sol·licitud, així com altra documentació complementària.

CONSULTEU EL CATÀLEG COMPLET DE TRÀMITS disponibles a través de l’e-TRAM

Per altra banda, l’Ajuntament d’Aiguaviva posa a disposició dels ciutadans la possibilitat de descarregar-se alguns formularis en format PDF. Només heu de clicar a sobre del tràmit que voleu efectuar. Això us descarregarà un document en format .pdf al vostre ordinador. Imprimiu-lo i ompliu-lo correctament abans de portar-lo a l’ajuntament.

Si teniu qualsevol dubte a l’hora d’omplir els documents, poseu-vos en contacte amb l’ajuntament indicant el dubte i el document al qual feu referència per poder-vos atendre més ràpidament.

Contacte amb les oficines de l’ajuntament

  • Dilluns a divendres matí – de 9 h a 14 h
  • Dimecres i dijous tarda – de 16 h a 19 h
  • Atenció telemàtica

Adreça: Plaça de l’U d’Octubre, 1

C.P.17181 – AIGUAVIVA

Tel. 972 23 50 07 Fax 972 23 54 61