Serveis i preguntes amb resposta

Les noves tecnologies ens han de permetre millorar la relació entre ciutadà i ajuntament, un apropament amb l’administració i una fluïdesa de gestió administrativa.

Amb aquest propòsit des de l’Ajuntament d’Aiguaviva volem facilitar els principals tràmits que els ciutadans acostumen a demanar. Igualment informar de les dates i terminis per fer els pagaments de diferents impostos municipals.

Tanmateix, amb la fermesa de voler millorar la qualitat de vida en el nostre municipi, posem a disposició dels ciutadans diferents formularis per fer-nos arribar suggeriments de millora i/o possibles queixes que ajudin a millorar el funcionament de l’Ajuntament d’Aiguaviva.

Serveis en línia de l’Ajuntament d’Aiguaviva obra la participació ciutadana ajudar a la convivència entre tots els veïns/veïnes del poble.

 • Preguntes amb resposta

  Com puc posar-me en contacte amb l’ajuntament?

  • Horaris d’atenció al públic:
   • Dilluns a divendres matí de 9.00 h a 14.00 h
   • Dimecres i dijous tarda de 16.00 h a 19.00 h

  Adreça:

  Ajuntament d’Aiguaviva
  Pl. Constitucional, 1 – C.P. 17181 Aiguaviva
  Tel. 972 23 50 07 Fax 972 23 54 61


  Quan he de pagar els impostos?

  Consulteu el calendari del contribuent en aquest web.


  Puc realitzar tràmits sense haver d’anar a l’ajuntament?

  A través de l’apartat de tràmits de la web pot aconseguir alguns dels documents sense necessitat d’anar a recollir-los en persona a l’ajuntament. Un cop omplerts sí que s’hauran de portar a l’ajuntament per formalitzar el seu lliurament.


  Com puc concertar una visita amb l’alcalde o un departament tècnic de l’ajuntament mitjançant la web?

  Per concertar una visita amb l’alcalde, regidor o àrea tècnica de l’ajuntament s’ha d’adreçar a l’apartat Concertar una visita de la web. Una vegada escollida l’opció concreta del desplegable i escrit un comentari explicant el motiu de la seva visita, l’ajuntament es posarà en contacte amb vostè per confirmar dia i hora de la visita. És molt important facilitar una adreça de correu electrònic i un telèfon perquè l’ajuntament es pugui posar en contacte amb vostè.


  Quines festes i actes socials es realitzen a Aiguaviva durant l’any?

  Si vol estar informat de les festes i activitats que es realitzen a Aiguaviva només ha de consultar l’apartat Agenda Activitats de la web.


  Què és i com funciona el Fòrum Ciutadà de la web?

  El Fòrum ciutadà és un espai de reunió, intercanvi i discussió sobretot el que envolta Aiguaviva i els seus ciutadans. Idees, preguntes i solucions a aquelles qüestions que es plantegen des d’aquest espai obert a la participació de tothom.

  Des de l’ajuntament es plantejaran temes que afecten a tots els ciutadans. Els que tinguin interès a fer sentir la seva opinió podran expressar-la lliurement a través de comentaris als temes proposats. Els comentaris no es publicaran immediatament, ja que s’haurà de respondre al mail que s’enviarà automàticament a l’usuari.