Com arribar-hi?

Aiguaviva es troba al quilòmetre 7 de la carretera de Girona a Santa Coloma de Farners (Gi-533).

Per l’Autopista AP-7, la sortida 8 (Cassà-Aeroport), s’arriba al giratori de la carretera de l’Aeroport, que s’ha de seguir un tram d’un km aproximadament. Just abans d’entrar a l’Aeroport, a mà dreta, es troba la carretera que mena a Aiguaviva (4 km).

Per la sortida 7 (Girona Sud), s’agafa la carretera de Sant Feliu. Després de recórrer pocs metres, a la primera sortida d’aquesta carretera, a mà dreta, s’agafa la carretera de Santa Coloma de Farners. Continuant per aquesta via, després de travessar “El Perelló” (veïnat de Vilablareix) i recórrer poc més de 2 km hom arriba a Aiguaviva.

Per la Nacional II, a la cruïlla de Riudellots de la Selva / Aeroport / Eix Transversal, el conductor ha de dirigir el seu vehicle cap a l’Aeroport Girona – Costa Brava i, just abans de l’entrada de l’aeroport, tombarà cap a la dreta i seguirà la carretera fins a Aiguaviva.

Per l’Eix Transversal C-25, una vegada arribi al giratori del seu extrem, agafarà la carretera de l’aeroport i seguirà cap a Aiguaviva seguint les instruccions descrites en el paràgraf anterior.
Per la carretera de Girona a Santa Coloma de Farners.
Per la carretera de Santa Coloma, circulant en un sentit o altre, el conductor trobarà Aiguaviva.