Campanya "Pla renova't"

Benvolguts veïns,

 

L’Intitut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya ha engegat una campanya d’ajuts destinats a la renovació de finestres, obertures i protecció solar sota el títol “Pla Renova’t” amb l’objectiu d’impulsar la substitució de les obertures exteriors i la renovació o incorporació de sistemes de protecció solar per tal de millorar l’eficiència energètica i reduir el consum d’energia.

 

Podran acollir-se al Pla els habitatges particulars de primera residència, els edificis plurifamiliars (blocs d’habitatges), empreses privades, institucions sense ànim de lucre, fundacions, etc. quan la renovació millori com a mínim un 20% l’eficiència tèrmica.

 

Podreu emplenar la sol·licitud a través de la web www.plarenovat2010 o personalment a les empreses col·laboradores adherides al pla entre l’11 de gener i l’11 d’abril de 2010 i presentar-les per correu certificat o personalment a la seu de l’ICAEN (Pl. del Vi, 1 de Girona) en un termini de 10 dies hàbils des de que s’hagi omplert la sol·licitud.

 

Un cop presentada la sol·licitud, rebreu una notificació sobre la concessió, la denegació o sol·licitud d’esmena, i seguidament, si aquesta és acceptada, podreu comprar el material i instal·lar la nova finestra, obertura o protecció solar a través de l’empresa que ha confeccionat el pressupost presentat a la sol·licitud

 

Una vegada s’hagi fet la instal·lació s’haurà de presentat la documentació que acrediti la renovació per correu certificat o bé a la seu de l’ICAEN (Pl. del Vi, 1 de Girona) com a màxim fins el dia 10 de setembre de 2010.

 

És important saber que quan el pressupost existent per al Pla Renova’t de finestres, obertures i protecció solar s’exhaureixi, el compliment de tots els supòsits anteriors i els terminis deixaran de tenir validesa.

 

De tota manera, si desitgeu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’Ajuntament ja que tant l’Eva com la Pilar estan a la vostra disposició per respondre les vostres consultes i si ho desitgeu, us facilitaran la tramitació i la presentació de les sol·licituds.

 

Atentament,

L’Alcalde

 

 

 

Joaquim Mateu i Bosch

Aiguaviva, gener de 2010.