Campanya "Residències de Temps Lliure a Caalunya per al 2010"

Benvolguts veïns,

 

El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya ha engegat la campanya “Residències de Temps lliure a Catalunya per al 2010” destinada a procurar als treballadors en actiu o jubilats, i a les seves famílies o bé a diferents col·lectius, la possibilitat de gaudir d’un període de vacances i lleure amb unes contraprestacions inferiors als preus de mercat.

 

Les Residències de Temps lliure es troben situades a Les, Llançà i Ciutat de Repòs i de Vacances de  Tarragona i les estades en aquestes podran ser individuals o col·lectives en règim de pensió complerta.

 

Les sol·licituds s'han de presentar mitjançant el model oficial, adjuntant-hi una fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant, i s'han adreçar al director/a de la residència escollida. També s'admetran als Serveis Territorials del Departament de Treball.

 

El període d’admissió de sol·licituds s’obrirà, per a totes les temporades, el 4 de gener excepte per a la temporada alta d’estiu que es tancarà el 26 de març.

 

Les places s’adjudicaran per ordre cronològic de recepció de les sol·licituds en el cas de les temporades baixa, mitjana, mitjana especial i la Setmana Santa. Es consideren condicions més favorables per obtenir l'adjudicació de places les següents: la plena ocupació de l'habitació; les peticions d'estades que s'adeqüin als torns establert per a les temporades mitjana, mitjana especial i Setmana Santa; la petició d'estada superior a cinc dies en temporada baixa, i el fet de no ser repetidor.

 

Si desitgeu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’Ajuntament ja que tant l’Eva com la Pilar estan a la vostra disposició per respondre les vostres consultes i si ho desitgeu, us facilitaran la tramitació i la presentació de les sol·licituds.

 

Atentament,

L’Alcalde

 

 

 

Joaquim Mateu i Bosch

Aiguaviva, desembre de 2009.